voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht
Recepten Vanille-chocolade panna cotta

Vanille-chocolade panna cotta

ingredi├źnten

1 blaadjes gelatine

250 milliliter slagroom

150 gram hazelnootpasta

1 blaadjes gelatine

250 milliliter slagroom

zakje vanillesuiker


  • 1 Maak eerst de chocoladelaag en week de gelatine hiervoor in koud water.
  • 2 Verhit de room op een lage stand, voeg de hazelnootpasta toe en roer goed door.
  • 3 Knijp de gelatine uit en voeg deze al roerend toe aan de room.
  • 4 Verdeel het chocolademengsel over 4 glaasjes en laat 2 uur afkoelen in de koelkast.
  • 5 Doe voor de vanillelaag hetzelfde, maar voeg deze keer de vanillesuiker toe in plaats van hazelnootpasta.
  • 6 Schenk het vanillemengsel op de chocoladelaag in de glaasjes en laat de panna cotta nog 4 uur opstijven in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 660 kcal
vet 58 gram
verzadigd vet 33 gram
koolhydraten 25 gram
eiwit 10 gram