online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht
Recepten Vanille-hazelnoot panna cotta

Vanille-hazelnoot panna cotta

ingredi├źnten

1 blaadje gelatine

250 milliliter slagroom

150 gram hazelnootpasta

1 blaadje gelatine

120 milliliter slagroom

1 zakje vanillesuiker


  • 1 Maak eerst de chocoladelaag en week de gelatine hiervoor in koud water.
  • 2 Verhit de room op een lage stand, voeg de hazelnootpasta toe en roer goed door.
  • 3 Knijp de gelatine uit en voeg deze al roerend toe aan de room.
  • 4 Verdeel het chocolademengsel over 4 glaasjes en laat 2 uur afkoelen in de koelkast.
  • 5 Doe voor de vanillelaag hetzelfde, maar voeg deze keer de vanillesuiker toe in plaats van hazelnootpasta.
  • 6 Schenk het vanillemengsel op de chocoladelaag in de glaasjes en laat de panna cotta nog 4 uur opstijven in de koelkast.


voedingswaarde

energie 540 kcal
vet 46 gram
verzadigd vet 25 gram
koolhydraten 25 gram
eiwit 5 gram