voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Varkensworstrolletjes met parmaham en salie

Varkensworstrolletjes met parmaham en salie

ingredi├źnten

8 grote plakken parmaham

8 grote plakken rauwe hammen

8 blaadjes salie

8 blaadjes basilicum

4 varkenssaucijzen

4 kalfssaucijzen

2 eetlepels olie

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

100 milliliter droge witte wijn


  • 1 Leg de plakken ham op het werkblad en leg 2 blaadjes salie in het midden. Rol de saucijzen hierin en bestrooi het rolletje met peper.
  • 2 Verwarm de olie en bak de rolletjes rondom bruin. Blus af met de wijn en laat op lage stand in circa 15 minuten gaar stoven.
  • 3 Draai de rolletjes een paar keer om. Lekker met pasta en broccoli of roergebakken spinazie.

wijnadvies

De varkensworstrolletjes hebben vanwege de Italiaanse touch met salie en parmaham graag de Sensi Chianti als tafelgenoot.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 285 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 30 gram