4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Vegetarische goulash met champignons

Vegetarische goulash met champignons

ingrediënten


30 min
4 personen
1 groentebouillonblokjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

2 groene paprika's

dit product is niet beschikbaar

500 gram aardappelen

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels karwijzaad

dit product is niet beschikbaar

500 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 5 min. op een lage stand.
  • 2 Halveer intussen de champignons. Voeg ze samen met het karwijzaad toe aan de pan en breng op smaak met zout en peper. Bak de champignons op een middelhoge tot hoge stand in 8 min. bruin. Roer af en toe.
  • 3 Halveer intussen de grotere aardappelen en snijd de paprika’s in stukken van 3 cm.
  • 4 Voeg de tomatenpuree en het paprikapoeder toe en bak 3 min. op een lage stand mee. Voeg de aardappel, paprika, 700 ml water en de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat de goulash nog 30 min. met de deksel op de pan zachtjes garen. Roer af en toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 247 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 7 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st