4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Vegetarische tandoori uit de airfryer

Vegetarische tandoori uit de airfryer

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels rijstazijn
1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

300 gram witte rijst

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels kaneel
2 theelepels komijnpoeder
300 gram vegetarische kipstukjes
3 paprika's

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

airfryer

ovenschaal voor de airfryer

  • 1 Snijd de uien in halve ringen en de paprika’s in reepjes.
  • 2 Verwarm de airfryer voor op 160°C. Doe de ui, paprika, kipstukjes, komijn, kaneel en yoghurt in de ovenschaal. Breng op smaak met zout en peper. Schep goed om en bak in 10-12 min. in de airfryer gaar.
  • 3 Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer met de kaasschaaf in dunne plakjes en schep om met de azijn.
  • 4 Serveer de vegetarische tandoori met de rijst en komkommersalade.

bereidingstip

Lekker met grofgesneden verse koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 468 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 72 gram
eiwit 22 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st