voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht
Recepten Vietnamese slawraps met biefstuk

Vietnamese slawraps met biefstuk

ingredi├źnten

250 gram mihoen

2 cm verse gember

4 eetlepels sojasaus

2 eetlepels sesamolie

2 biefstukken

1 krop romainesla

1 lente-/bosui

1 wortel

1 limoen

1 handje pinda

1 handje koriander


  • 1 Trek de slabladeren los van de krop, was en droog ze. Verhit een grillpan en gril hierin de biefstukken 3-4 minuten rondom totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
  • 2 Voeg de marinade toe en warm kort door. Laat de biefstuk circa 10 minuten rusten en snijd vervolgens in dunne plakken.
  • 3 Verdeel de mihoen over de slablaadjes en leg er wat bosui, rode peper, wortel en biefstuk op. Besprenkel met de marinade en wat limoensap.
  • 4 Bestrooi de Vietnamese slawraps met biefstuk met de pinda’s en koriander en serveer met de partjes limoen erbij.

wijnadvies

Heerlijk bij dit recept is de J. Meyer Riesling.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 405 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 20 gram