voor 10:00 besteld vandaag in huis

2 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
recepten Vijgen en abrikozen met sinaasappel en rozemarijn

Vijgen en abrikozen met sinaasappel en rozemarijn

ingrediënten

150 gram gedroogde vijgen

150 gram gedroogde abrikozen

200 milliliter sinaasappelsap

1 theelepel sinaasappelrasp

eetlepel verse rozemarijn

theelepel gedroogde rozemarijn

1 eetlepel honing


  • 1 Verwarm de vijgen en de abrikozen in het sinaasappelsap met de sinaasappelrasp en de rozemarijn zonder te koken.
  • 2 Schep na het wellen 1 eetlepel honing en een vleugje versgemalen zwarte peper erdoor.

bereidingstip

Lekker bij sukade met pruimen, een herfstquiche of hamlapjes in bokbier.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 500 kcal
vet 1 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 105 gram
eiwit 7 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier