voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
1 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Visburger met wortelvermicelli

Visburger met wortelvermicelli

ingrediënten

1 eetlepel rozijnen

75 gram wortels

75 gram wortelreepjes

2 eetlepels sinaasappelsap

1 eetlepel halvanaise

1 eetlepel yoghurt

theelepel honing

eetlepel arachideolie

1 eetlepel zonnebloemolie

3 vissticks

1 Italiaanse bol

1 meergranenbol

1 cherry-/kerstomaatjes


benodigdheden

feestprikker

  • 1 Schep de rozijnen door de wortel. Meng sinaasappelsap, halvanaise en honing. Spatel dit door de wortel.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de vissticks goudbruin in 4-5 minuten.
  • 3 Halveer het brood. Verdeel over één helft de wortelsalade, leg de vissticks erop en dek af met het kapje.
  • 4 Rijg de tomaat aan de spies en steek deze door de burger.

bereidingstip

Lekker met friet en mayonaise.. Lekker met een mango-abrikoosshake: sinaasappelsap gemixt met yoghurt, mango en abrikoos.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 625 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 77 gram
eiwit 19 gram