voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Visburgers met chunky burger saus

Visburgers met chunky burger saus

ingredi├źnten

400 gram kabeljauwfilets

2 eetlepels peterselie

2 eetlepels paneermeel

1 grote rode ui

150 gram wortels

2 eetlepels slasaus

4 hamburgerbroodjes

75 gram gemengde sla

4 eetlepels chunky burgersaus


  • 1 Maal de helft van de kabeljauw met de peterselie en het paneermeel fijn in een keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Snijd de rest van de kabeljauw in blokjes van circa 0,5 cm. Meng de blokjes met de gehakte kabeljauw en vorm hiervan 4 burgers.
  • 3 Gril de burgers in circa 5 minuten gaar. Meng intussen de ui met de wortel en de slasaus.
  • 4 Gril de broodjes kort en beleg ze met de sla.
  • 5 Verdeel de Chunky Burger Saus erover, leg de visburger erop en maak af met de wortel-uisalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 24 gram