online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Visburrito met tomatensla

Visburrito met tomatensla

ingrediënten

400 gram tomatenblokjes

1 citroen

2 sjalotjes

1 kleine rode ui

3 eetlepels verse koriander

theelepel tabasco

4 tortillawraps

400 gram kabeljauwfilets

2 eetlepels verse peterselie

2 eetlepels verse bieslook

1 theelepel chilipoeder

1 theelepel Mexicaanse kruiden

125 milliliter zure room

2 eetlepels olijfolie


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Meng de tomaten met de citroenrasp en de helft van het citroensap, de sjalotjes, 2 eetlepels koriander, tabasco en zout door elkaar tot een salsa (dit kan een dag van tevoren).
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de tortillawraps circa 3 minuten in de oven zodat ze soepel worden. Meng de kabeljauw met de rest van het citroensap, de rest van de koriander, de peterselie, chilipoeder en zout.
  • 3 Schep het vismengsel in het midden van de tortilla’s en schep er 1 eetlepel zure room op. Vouw de zijkanten van de tortilla over de vulling en rol of vouw de tortilla’s.
  • 4 Leg de burrito’s op de bakplaat, bestrijk ze met olijfolie en zet ze circa 15 minuten in de oven tot ze knapperig en gaar zijn. Serveer de salsa erbij.

bereidingstip

Weinig tijd? Kies voor pittige tacosalsa uit een potje of maak de salsa een dag van tevoren.


voedingswaarde

energie 350 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 25 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier