voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Visfilet met kurkuma, noedels en cashewnoten

Visfilet met kurkuma, noedels en cashewnoten

ingredi├źnten

1 theelepel kurkuma

2 eetlepels verse gember

1 teentje knoflook

5 eetlepels Thaise vissaus

4 tilapiafilets

4 pangasiusfilets

250 gram rijstmie

100 gram cashewnoten

4 eetlepels zonnebloemolie

8 lente-/bosuitjes

1 bosje dille

1 limoen

1 bosje basilicum

1 bosje koriander


  • 1 Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan.
  • 2 Verhit de olie en fruit hierin de bosui en dille circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de cashewnoten en vis met de marinade toe en bak deze in circa 8 minuten gaar.
  • 3 Verdeel de noedels over 4 borden. Leg de visfilets erbij en verdeel de bosui en cashewnoten erover. Serveer met de rest van de vissaus, schijfjes limoen, basilicum en koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 180 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 27 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier