voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
Recepten Visfritters met limoen en kokosdip

Visfritters met limoen en kokosdip

ingredi├źnten

2 eetlepels bloem

100 milliliter mineraalwater met koolzuur

citroen

1 rode peper

400 gram visfilets

100 milliliter arachideolie

100 milliliter zonnebloemolie

100 milliliter kokosmelk

1 theelepel Thaise rode currypasta

1 eetlepel limoensap


  • 1 Roer de bloem met het mineraalwater goed door tot een glad mengsel. Roer er het limoensap, de -rasp en rode peper door en laat even staan.
  • 2 Snijd de visfilet in dunne repen en bestrooi ze met wat zout.
  • 3 Roer het bloemmengsel nog even goed door en schep de visreepjes erdoor.
  • 4 Verwarm de olie in een wok. Frituur de visreepjes in porties snel bruin en houd ze eventueel warm in de oven.
  • 5 Roer de kokosmelk met de currypasta en limoensap door en serveer de dip in een kommetje bij de visfritters.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 270 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 19 gram