voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Vislasagne met komkommersalade

Vislasagne met komkommersalade

ingrediënten

300 gram lasagnebladen

300 gram lasagnebladen

3 paprika's

2 blikjes tonijn

1 blikje ansjovisfilet

2 potten pastasaus

1 bakje cherry-/kerstomaatjes

100 gram belegen kaas

1 komkommer

1 eetlepel mayonaise

3 eetlepels Griekse yoghurt

3 eetlepels volle yoghurt

1 eetlepel citroensap

2 eetlepels dille


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Leg 1/3 van de lasag­nebladen op de bodem van de ovenschaal. Meng de paprika­blokjes, tonijn en ansjovis met de pastasaus. Schep 1/3 van deze saus over de lasagnebladen. Herhaal deze laagjes twee keer.
  • 3 Verdeel de tomaatjes met de snijzijde naar boven over de bovenste laag saus. Verdeel de kaas erover en zet de lasagne 20 minuten in het midden van de oven.
  • 4 Meng intussen de kom­kommerplakjes met mayonaise, yoghurt, citroensap, dille, zout en peper. Serveer deze kom­kommersalade bij de lasagne.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 725 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 40 gram