voor 10:00 besteld vandaag in huis

2 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
recepten Vispotje

Vispotje

ingrediënten

2 eetlepels olijfolie

1 teentje knoflook

ui

50 gram zalmfilets

50 gram kabeljauwfilets

50 gram grote garnalen

50 gram garnalen

50 gram mosselen

100 gram champignons

1 glas droge witte wijn

100 milliliter slagroom

1 theelepel viskruiden

1 eetlepel maizena

1 eetlepel verse dille


  • 1 Verwarm de olie in de pan en fruit hierin de knoflook en de ui aan.
  • 2 Voeg de vis toe en bak voorzichtig even mee.
  • 3 Voeg de champignons toe en bak alles nog even goed door.
  • 4 Voeg de wijn, room en kruiden toe en laat tegen de kook komen. Bind de saus eventueel met aangemaakte maïzena.
  • 5 Strooi er vlak voor het serveren de dille overheen.
  • 6 Serveer met een lekkere risotto of witte rijst en een frisse salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 420 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 17 gram