voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
recepten Vispotje uit de wok

Vispotje uit de wok

ingredi├źnten

400 gram scholfilets

400 gram kabeljauwfilets

400 gram koolvisfilets

2 eetlepels citroensap

4 eetlepels olijfolie

4 eetlepels arachideolie

100 gram ontbijtspek

100 gram mager gerookt spek

400 gram Hollandse wokgroenten

450 gram krieltjes

200 milliliter visbouillon van tablet

200 milliliter kookroom

1 eetlepels mosterd

2 eetlepels verse kruiden


  • 1 Bestrooi de visrepen met zout en peper en sprenkel er citroensap over.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olie in een wok of hapjespan en bak hierin de vis 2-3 minuten. Schep uit de pan en houd even warm.
  • 3 Voeg de spekjes bij het bakvet, bak 2 minuten en schep de groenten erbij.
  • 4 Roerbak 5 minuten en schep de krieltjes erdoor. Bak nog 5 minuten.
  • 5 Voeg bouillon, kookroom en mosterd toe. Verwarm dit en leg de vis erin. Bestrooi het gerecht met de kruiden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 505 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 29 gram