online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
30 min.
lunch, voorgerecht
Recepten Visragout met zalm en garnalen

Visragout met zalm en garnalen

ingredi├źnten

2 sjalotjes

30 gram boter

30 gram bloem

100 milliliter visbouillon

100 milliliter witte wijn

100 milliliter kookroom

100 gram Hollandse garnalen

150 gram gerookte zalm

2 lente-/bosuitjes

verse dille


  • 1 Fruit de sjalotjes in de boter.
  • 2 Roer het bloem erdoor en laat 2-3 minuten garen.
  • 3 Giet er, al roerend, de visbouillon en de witte wijn bij en roer tot een gladde saus.
  • 4 Roer er de kookroom door en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Meng er de (Hollandse) garnalen, gerookte zalmfilet en lente-/bosuitjes door.
  • 6 Serveer in een ragoutbakje naar keuze en garneer met sprietjes dille.


voedingswaarde

energie 255 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 15 gram