online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
lunch, voorgerecht
Recepten Visragout met zalm en garnalen

Visragout met zalm en garnalen

ingredi├źnten

2 sjalotjes

30 gram boter

30 gram bloem

100 milliliter visbouillon

100 milliliter witte wijn

100 milliliter kookroom

100 gram Hollandse garnalen

150 gram gerookte zalm

2 lente-/bosuitjes

verse dille


  • 1 Fruit de sjalotjes in de boter.
  • 2 Roer het bloem erdoor en laat 2-3 minuten garen.
  • 3 Giet er, al roerend, de visbouillon en de witte wijn bij en roer tot een gladde saus.
  • 4 Roer er de kookroom door en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Meng er de (Hollandse) garnalen, gerookte zalmfilet en lente-/bosuitjes door.
  • 6 Serveer in een ragoutbakje naar keuze en garneer met sprietjes dille.


voedingswaarde

energie 255 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 15 gram