voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
Recepten Visstick met notenboter

Visstick met notenboter

ingredi├źnten

75 gram pecannoten

75 gram walnoten

75 gram boter

3 eetlepels citroensap

tabasco

worcestershiresaus

250 gram kabeljauwfilets

1 eetlepels boter

1 eetlepels vloeibaar bakproduct


benodigdheden

12 minispiesjes

  • 1 Maal van de pecannoten of walnoten de helft fijn en hak de andere helft grof.
  • 2 Meng de boter met 1 eetlepel citroensap, enkele druppels tabasco of worcestershiresaus en de gemalen en gehakte noten.
  • 3 Vorm er in vershoudfolie een rolletje van en leg dit even in de diepvries of koelkast.
  • 4 Dep de vis droog met keukenpapier, sprenkel er 2 eetlepels citroensap over en bestrooi de visblokjes met zout en peper. Rijg de visblokjes aan kleine prikkers.
  • 5 Verhit een klontje boter of een beetje vloeibaar bakproduct in het pannetje en bak de vissticks rondom in 3-4 minuten gaar. Serveer met een plakje notenboter erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 13 gram