voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Visstoofpot met gember, komijn en rode peper

Visstoofpot met gember, komijn en rode peper

ingrediënten

2 eetlepels zonnebloemolie

1 ui

3 teentjes knoflook

1 rode peper

1 groene peper

2 theelepels gemberpoeder (djahé)

1 theelepel komijnzaad

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

visbouillontablet

100 milliliter kokosmelk

600 gram visfilets


  • 1 Verwarm de olie op middelhoge stand en fruit hierin de ui, de knoflook, de peper, de gember en de komijn een paar minuten, maar laat niet kleuren.
  • 2 Los het halve bouillonblokje op in 200 ml kokend water. Giet dit samen met de kokosmelk in de pan en laat aan de kook komen.
  • 3 Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met zout. Leg ze in de saus en laat in 5 minuten gaar stoven. Serveer met brood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 220 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 28 gram