online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Visstoofpot met gember, komijn en rode peper

Visstoofpot met gember, komijn en rode peper

ingrediënten

2 eetlepels zonnebloemolie

1 ui

3 teentjes knoflook

1 rode peper

1 groene peper

2 theelepels gemberpoeder (djahé)

1 theelepel komijnzaad

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

visbouillontablet

100 milliliter kokosmelk

600 gram visfilets


  • 1 Verwarm de olie op middelhoge stand en fruit hierin de ui, de knoflook, de peper, de gember en de komijn een paar minuten, maar laat niet kleuren.
  • 2 Los het halve bouillonblokje op in 200 ml kokend water. Giet dit samen met de kokosmelk in de pan en laat aan de kook komen.
  • 3 Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met zout. Leg ze in de saus en laat in 5 minuten gaar stoven. Serveer met brood.


voedingswaarde

energie 220 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 28 gram