voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Vistaco's met mango-limoensalsa

Vistaco's met mango-limoensalsa

ingrediënten

2 eetlepels zonnebloemolie

2 limoenen

1 eetlepel cajunkruiden

1 teentje knoflook

4 witvisfilets

1 mango

rode ui

handje verse koriander

1 theelepel tabasco

8 tacoschelpen

150 gram rodekolen

1 avocado

125 milliliter crème fraîche


  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Meng in een kom de olie, de helft van het limoensap, de cajunkruiden, knoflook, zout en peper en marineer de visfilets hier 10 minuten in.
  • 3 Snijd ondertussen de mango in kleine blokjes en meng deze met de ui en koriander
  • 4 Besprenkel met de tabasco en roer de rest van het limoensap erdoor.
  • 5 Verhit een grillpan en bak hierin de vis in ongeveer 6 minuten rondom goudbruin en gaar.
  • 6 Verwarm de taco’s 5 minuten in de oven en serveer ze met de vis, mangosalsa, rodekool, avocado, de crème fraîche en eventueel nog wat extra koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 515 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 32 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier