voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak
Recepten Warm perentaartje met vanilleroom

Warm perentaartje met vanilleroom

ingrediënten

4 plakjes diepvriesbladerdeeg

2 handperen

1 eetlepel verse tijm

1 theelepel gedroogde tijm

1 eetlepel verse rozemarijn

1 theelepel gedroogde rozemarijn

75 gram pecannoten

75 gram blanke rozijnen

3 eetlepels honing

3 eetlepels stroop

250 gram vanillevla

100 milliliter slagroom


benodigdheden

muffinbakblik

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg in iedere holte van de vorm een plakje deeg. Of halveer het deeg, leg het kruislings in de holten en druk de deegnaden iets aan.
  • 2 Meng de peer met tijm of rozemarijn, de noten en rozijnen. Schep de honing door de stroop.
  • 3 Schep het peermengsel op het deeg en verdeel de honing met stroop erover.
  • 4 Bak de taartjes in 20 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar. Laat ze 5 minuten afkoelen en wip ze uit de vorm.
  • 5 Spatel de vanillevla door de slagroom en serveer deze vanilleroom op de taartjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 615 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 7 gram