voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
brunch, ontbijt
Recepten Wentelteefje-sterren

Wentelteefje-sterren

ingrediënten

16 sneeën wit brood

3 eieren

150 milliliter melk

1 theelepel kaneelpoeder

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

poedersuiker


benodigdheden

uitsteekvormpje

  • 1 Steek het brood uit in de gewenste (ster)vorm.
  • 2 Klop de eieren met de melk en kaneelpoeder los in een wijde schaal.
  • 3 Verwarm een grote koekenpan met antiaanbaklaag en verwarm de oven op 75°C om de wentelteefjes straks warm te houden.
  • 4 Bestrijk de pan steeds met een kwastje met vloeibaar bakproduct.
  • 5 Doop de broodvormpjes om en om in het eierbeslag en bak ze aan beide kanten goudbruin.
  • 6 Leg ze op een schaal en houd warm in de oven tot de laatste broodvormpjes gebakken zijn.
  • 7 Bestrooi de wentelteefsterren voor het serveren met poedersuiker.

bereidingstip

Gebruik in plaats van wit brood ook eens mais-, rozijnen- of suikerbrood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 385 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 50 gram
eiwit 15 gram