online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht, brunch
Recepten Wentelteefjes met pancetta en parmezaan

Wentelteefjes met pancetta en parmezaan

ingrediënten

3 eieren

300 milliliter melk

1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden

75 gram Parmezaanse kaas

6 sneeën brood

150 gram pancetta

6 eetlepels olijfolie

100 gram boter


  • 1 Klop de eieren los met de melk, kruiden, kaas, zout en peper. Leg de sneetjes brood in dit eimengsel.
  • 2 Rooster de plakjes pancetta in een droge, hete koekenpan krokant. Houd apart.
  • 3 Verhit 1-2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de geweekte sneetjes brood op middelhoge stand in circa 2 minuten per kant tot krokante wentelteefjes.
  • 4 Serveer de wentelteefjes met de gebakken pancetta en bestrooi met nog wat parmezaan.

bereidingstip

Vervang de pancetta in dit recept door ontbijtspek.. Neem geraspte cheddar in plaats van Parmezaanse kaas.


voedingswaarde

energie 360 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 20 gram