online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

6 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Witte chocoladefondue met fruit

Witte chocoladefondue met fruit

ingredi├źnten

300 gram witte chocolade

150 milliliter halfvolle melk

40 gram boter

100 milliliter slagroom

750 gram fruit naar keuze

banaan

kiwi

appel

ananas

aardbei


  • 1 Hak of breek de chocolade in kleine stukjes. Verwarm de melk au bain-marie. Laat de chocolade al roerend in de melk smelten.
  • 2 Roer eerst de boter erdoor en als die gesmolten is de slagroom.
  • 3 Giet de warme chocoladefondue over in de pan van een fonduestel. Houd de chocoladefondue warm.
  • 4 Prik stukjes fruit aan een fonduevork en doop in de fondue.


voedingswaarde

energie 470 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 47 gram
eiwit 5 gram