voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Worstenbroodjes

Worstenbroodjes

ingrediënten

4 rundersaucijzen

340 gram croissantdeeg

1 eetlepel grove mosterd

2 lente-/bosuitjes

1 ei


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Blancheer de saucijzen 5 minuten in een laagje kokend water. Laat ze afkoelen en drogen op keukenpapier.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd het deeg in vier gelijke stukken, besmeer deze met een beetje mosterd en bestrooi met de bosui.
  • 3 Leg op elk stuk deeg een worstje en rol het deeg eromheen.
  • 4 Leg de rolletjes met de naad naar beneden op de bakplaat en bestrijk ze met een beetje ei.
  • 5 Bak de worstenbroodjes in circa 10 minuten gaar en goudbruin. Serveer warm.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 445 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 32 gram
eiwit 29 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier