voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Worstjes met sjalot-appelsaus

Worstjes met sjalot-appelsaus

ingredi├źnten

8 chipolataworstjes

8 saucijzen

2 eetlepels olijfolie

3 sjalotjes

1 kleine appel

1 theelepel bruine basterdsuiker

1 theelepel bloem

1 theelepel mosterd

250 milliliter rundvleesbouillon

75 gram rucola


  • 1 Rooster de worstjes op de barbecue. Verhit intussen de olie in een koekenpan en fruit hierin de sjalot. Voeg de appel en basterdsuiker toe en bak 5 minuten. Voeg de bloem toe en bak 2 minuten mee.
  • 2 Voeg de mosterd en bouillon toe en kook tot de saus is ingedikt. Leg de rucola op borden en verdeel de worstjes erover. Lepel de saus erover en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram