voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch
Recepten Wortelbroodjes

Wortelbroodjes

ingrediënten

1 pak witbroodmix

hagelslag

eiersalade

ham

kaas

1 bosje krulpeterselie


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Bereid de broodmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Vorm steeds van een prop aluminiumfolie kleine ijshoorntjes.
  • 4 Rol een bolletje deeg uit tot een lange sliert. Rol deze van onder naar boven om het aluminiumfolie, zodat het brooddeeg ook de vorm van een ijshoorntje krijgt.
  • 5 Bak de broodjes circa 10 minuten in de oven.
  • 6 Vul de wortelbroodjes met beleg naar keuze (bijvoorbeeld hagelslag, eiersalade of ham en kaas) en steek een takje krulpeterselie erin als loof.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram