voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa

Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa

ingredi├źnten

400 gram kabeljauwfilets

2 theelepels tacokruiden

1 blik kidneybonen

3 eetlepels zonnebloemolie

4 tortillawraps

125 milliliter zure room

200 gram ijsbergsla

1 potje salsasaus

1 potje guacamole


  • 1 Bestrooi de kabeljauwfilet met de kruiden. Verwarm de bonen zonder te koken en giet af.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de visblokjes aan een kant lichtbruin. Schep ze met een spatel voorzichtig om en bak de andere kant lichtbruin.
  • 3 Rooster de wraps in een droge, hete koekenpan. Bestrijk ze aan een kant met zure room. Verdeel de ijsbergsla erover en leg daarop de vis.
  • 4 Rol op tot een wrap en bestrijk de bovenkant met de salsa. Serveer met de rest van de salsa, de bonen en de guacamole.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram