voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
recepten Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa

Wrap met kabeljauw, kidneybonen en tomatensalsa

ingredi├źnten

400 gram kabeljauwfilets

2 theelepels tacokruiden

1 blik kidneybonen

3 eetlepels zonnebloemolie

4 tortillawraps

125 milliliter zure room

200 gram ijsbergsla

1 potje salsasaus

1 potje guacamole


  • 1 Bestrooi de kabeljauwfilet met de kruiden. Verwarm de bonen zonder te koken en giet af.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de visblokjes aan een kant lichtbruin. Schep ze met een spatel voorzichtig om en bak de andere kant lichtbruin.
  • 3 Rooster de wraps in een droge, hete koekenpan. Bestrijk ze aan een kant met zure room. Verdeel de ijsbergsla erover en leg daarop de vis.
  • 4 Rol op tot een wrap en bestrijk de bovenkant met de salsa. Serveer met de rest van de salsa, de bonen en de guacamole.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram