voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
Recepten Wrap met romige tomaat en roze garnalen

Wrap met romige tomaat en roze garnalen

ingrediënten

4 trostomaten

1 teentje knoflook

2 lente-/bosuitjes

2 eetlepels koriander

125 milliliter zure room

1 snufje chilipoeder

4 tortillawraps

4 blaadjes ijsbergsla

200 gram garnalen


  • 1 Was en droog de tomaten en snijd ze in vieren. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • 2 Vermeng de tomaten met de knoflook, de bosui, de koriander en de zure room en breng op smaak met zout en chilipoeder.
  • 3 Verwarm de tortilla’s in de oven of koekenpan en beleg ze met een blaadje sla.
  • 4 Verdeel de tomatenroom en garnalen erover en maal er nog wat peper over. Vouw of rol dicht of leg ze plat op een bord. Serveer direct.

wijnadvies

Vanwege de tomaat een typisch Sauvignon Blanc-gerecht. Keuze te over: Jean Sablenay, Berg Schaduw, Qué Mas of Indomita bijvoorbeeld.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 16 gram