voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, hoofdgerecht
recepten Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

ingrediënten

4 tortillawraps

4 eetlepels pindakaas

4 eetlepels chilisaus

12 plakken rosbief (vleeswaren)

75 gram gemengde bladsla

1 winterwortel

2 sinaasappels

1 rode peper

1 kleine rode ui

2 eetlepels verse koriander

2 eetlepels olijfolie


  • 1 Verwarm de tortilla’s afgedekt 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of in een hete koekenpan zodat ze wat soepeler worden.
  • 2 Bestrijk de tortilla’s met de pindakaas en verdeel de chilisaus erover. Leg de plakken rosbief erop met daarop een pluk sla en de wortel.
  • 3 Rol strak op en snijd de wraps schuin doormidden.
  • 4 Snijd de schil dik van de sinaasappels. Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en snijd deze in kleine stukjes.
  • 5 Meng alle ingrediënten voor de sinaasappelsalsa en serveer de wraps met de salsa.

bereidingstip

Ook lekker als onderdeel van een lunch. In dat geval is dit gerecht voldoende voor 4 personen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 465 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 51 gram
eiwit 17 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier