voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, hoofdgerecht
Recepten Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

ingrediënten

4 tortillawraps

4 eetlepels pindakaas

4 eetlepels chilisaus

12 plakken rosbief (vleeswaren)

75 gram gemengde bladsla

1 winterwortel

2 sinaasappels

1 rode peper

1 kleine rode ui

2 eetlepels verse koriander

2 eetlepels olijfolie


  • 1 Verwarm de tortilla’s afgedekt 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of in een hete koekenpan zodat ze wat soepeler worden.
  • 2 Bestrijk de tortilla’s met de pindakaas en verdeel de chilisaus erover. Leg de plakken rosbief erop met daarop een pluk sla en de wortel.
  • 3 Rol strak op en snijd de wraps schuin doormidden.
  • 4 Snijd de schil dik van de sinaasappels. Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en snijd deze in kleine stukjes.
  • 5 Meng alle ingrediënten voor de sinaasappelsalsa en serveer de wraps met de salsa.

bereidingstip

Ook lekker als onderdeel van een lunch. In dat geval is dit gerecht voldoende voor 4 personen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 465 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 51 gram
eiwit 17 gram