voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
Recepten Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk

Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk

ingredi├źnten

2 eetlepels olijfolie

olijfolie

1 mespunt chilipoeder

1 theelepel paprikapoeder

300 gram biefstukken

4 grote tortillawraps

50 gram rucola

1 avocado


  • 1 Vermeng de olie met de chilipoeder, de paprikapoeder en zout en wentel hier de biefstuk in. Laat een half uur marineren.
  • 2 Gril de biefstuk aan beide kanten mooi bruin in circa 3 minuten per kant en snijd het vlees in brede repen.
  • 3 Bestrijk de tortilla’s met olie en leg ze ook op het barbecuerooster. Gril ze aan beide kanten bruin en knapperig.
  • 4 Verdeel de biefstuk over de tortilla’s, bestrooi met de rucola en verdeel de plakjes avocado erover.

bereidingstip

Lekker met een lepel zure room.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 440 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 38 gram
eiwit 24 gram