4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Wraps met Mexicaanse bonenstoof

Wraps met Mexicaanse bonenstoof

ingrediënten


20 min
4 personen
8 middelgrote tortilla’s
8 kleine tortilla’s
1 avocado

dit product is niet beschikbaar

krop ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

800 gram zwarte bonen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel komijnpoeder
1 eetlepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

5 tomaten

dit product is niet beschikbaar

2 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de uien in dunne ringen, snijd de paprika’s in stukjes van 2 cm. Snijd de tomaten in dunne partjes. Doe de ui, paprika en tomaat in de ovenschaal. Bestrooi met het paprikapoeder en de komijn en breng op smaak met zout en peper. Besprenkel met de olie. Rooster de groenten 20 min. in de oven. Schep halverwege om.
  • 2 Spoel de bonen af en laat ze goed uitlekken in een vergiet. Doe ze bij de groenten in de ovenschaal en schep alles om. Zet nog 10 min. terug in de oven.
  • 3 Snijd intussen de ijsbergsla in reepjes. Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Vul de wraps met de sla, bonenstoof en avocado.

bereidingstip

Lekker met zure room en geraspte kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 607 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 75 gram
eiwit 25 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st