voor 10:00 besteld vandaag in huis

8 personen
eenvoudig
15 min.
tussendoortje, nagerecht
recepten Yoghurtijs abrikoos-kletskop

Yoghurtijs abrikoos-kletskop

ingredi├źnten

500 milliliter yoghurt

200 milliliter abrikozencompote

200 milliliter abrikozenjam

80 gram kletskoppen


benodigdheden

8 ijsvormpjes

  • 1 Meng de yoghurt met de abrikozencompote of -jam.
  • 2 Schep de koekkruimels erdoor. Vul de vormpjes met dit mengsel en vries in.

bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen. . Sluit de vormen met de deksels en de stokjes. . Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 145 kcal
vet 3 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 4 gram