voor 10:00 besteld vandaag in huis

8 personen
eenvoudig
15 min.
tussendoortje, nagerecht
recepten Yoghurtijs banaan-kokos

Yoghurtijs banaan-kokos

ingredi├źnten

6 bananen

250 milliliter yoghurt

2 eetlepels honing

100 gram pure chocolade

4 eetlepels kokosrasp


  • 1 Leg de plakjes bananen circa 30 minuten in de diepvries.
  • 2 Pureer ze met de yoghurt en de honing tot een dik, romig mengsel.
  • 3 Schep er de chocolade doorheen.
  • 4 Vul de vormpjes ermee en vries in.
  • 5 Bestrooi de bevroren ijsjes voor het serveren met gemalen kokos.

bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen. . Sluit de vormen met de deksels en de stokjes. . Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 220 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 4 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier