voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
8 personen
eenvoudig
15 min.
tussendoortje, nagerecht
Recepten Yoghurtijs perzik-bosvruchten

Yoghurtijs perzik-bosvruchten

ingredi├źnten

500 gram perziken

75 gram suiker

150 milliliter yoghurt

150 gram diepvriesbosvruchten


  • 1 Pureer de perziken met de suiker en de yoghurt.
  • 2 Vul de helft van de vormpjes (zonder stokje) met dit mengsel en zet circa 30 minuten in de diepvries.
  • 3 Leg op de perzikyoghurt een laagje diepvriesbosvruchten en vul de vormpjes af met de rest van de yoghurt.
  • 4 Zet de stokjes erin en zet de ijsjes weer in de diepvries.

bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen. . Sluit de vormen met de deksels en de stokjes. . Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 75 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 1 gram