voor 10:00 besteld vandaag in huis

8 personen
eenvoudig
15 min.
tussendoortje, nagerecht
recepten Yoghurtijs perzik-bosvruchten

Yoghurtijs perzik-bosvruchten

ingredi├źnten

500 gram perziken

75 gram suiker

150 milliliter yoghurt

150 gram diepvriesbosvruchten


  • 1 Pureer de perziken met de suiker en de yoghurt.
  • 2 Vul de helft van de vormpjes (zonder stokje) met dit mengsel en zet circa 30 minuten in de diepvries.
  • 3 Leg op de perzikyoghurt een laagje diepvriesbosvruchten en vul de vormpjes af met de rest van de yoghurt.
  • 4 Zet de stokjes erin en zet de ijsjes weer in de diepvries.

bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen. . Sluit de vormen met de deksels en de stokjes. . Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 75 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 1 gram