voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Zabaglione allo rosato

Zabaglione allo rosato

ingrediënten

4 eidooiers

3 eetlepels suiker

100 milliliter mousserende rosé

4 bitterkoekjes

4 lange vingers


  • 1 Klop in een metalen of glazen kom de eidooiers met de suiker en de rosato met een elektrische mixer schuimig en zet de kom op een pan met een laagje kokend water.
  • 2 Het water mag de kom niet raken. Blijf met de mixer circa 5 minuten kloppen tot een schuimige en romige mousse. Giet deze in hoge glazen en serveer met de koekjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 145 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 13 gram
eiwit 4 gram