online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

8 personen
eenvoudig
10 min.
voorgerecht
Recepten Zalm ceviche

Zalm ceviche

ingredi├źnten

400 gram zalmfilets

2 limoenen

1 eetlepel gemberwortel

2 lente-/bosuitjes

2 eetlepels dille


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Snijd de zalm in heel dunne plakjes en leg deze op een platte schaal.
  • 2 Meng het limoensap met de gemberwortel en de bosuitjes en giet dit over de zalm.
  • 3 Maal er wat zout en peper over en dek af met vershoudfolie. Laat minimaal een uur in de koelkast marineren.
  • 4 Verdeel de plakjes zalm over kleine bordjes en garneer met gehakte dille.


voedingswaarde

energie 110 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 10 gram