SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wij hebben de optimale keuze alvast voor je geselecteerd. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer of pas instellingen aan
4 zalmfilets
12 grote garnalen
4 takjes dille
1 theelepel citroenrasp
1 theelepel boter
1 sjalot
350 milliliter droge witte wijn
laurierblaadje
200 milliliter kookroom
visbouillontablet
1 theelepel citroensap
keukenpapier
ovenschaal
bereiden
bereidingstip
Lekker met aardappel-courgetterondjes, (<a href="https://www.boodschappen.nl/recept/aardappel-courgetterondjes-met-salie/">klik hier voor het recept</a>).
wijnadvies
Zalm, boter en room. Dat vraagt om een witte wijn met een vetje: Bourgogne Chardonnay.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 455 kcal |
vet | 26 gram |
verzadigd vet | 10 gram |
koolhydraten | 4 gram |
eiwit | 38 gram |
VM10773