voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
recepten Zalm in bietenmarinade

Zalm in bietenmarinade

ingredi├źnten

3 gekookte bieten

1 citroen

4 eetlepels grof zeezout

1 bosje dille

600 gram zalmfilets

2 eetlepels olijfolie

1 citroen


benodigdheden

keukenpapier

aluminiumfolie

  • 1 Schep het bietenmengsel van de zalm en dep de vis droog met keukenpapier.
  • 2 Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Leg de zalm op de huidzijde in de pan en dek de pan af met aluminiumfolie. Bak de zalm in 8-10 minuten op een lage stand gaar.
  • 3 Serveer met de overige dille en partjes citroen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 340 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 31 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier