SPAR plaatst cookies voor verschillende doeleinden. Wij hebben de optimale keuze alvast voor je geselecteerd. Ga door op de website om de cookies te accepteren. Lees meer of pas instellingen aan
bol knoflook
50 milliliter olijfolie
400 gram bloemkolen
citroen
1 verse gember
1 sjalot
1 bos peterselie
1 bos oregano
1 bos tijm
4 zalmmoten
4 bladeren radicchio
4 bladeren romainesla
aluminiumfolie
bereiden
bereidingstip
Het restant van de knoflookolie kun je in een afgesloten pot een paar dagen bewaren en gebruiken als smaakmaker in bijvoorbeeld sauzen en soepen.
wijnadvies
Chardonnay van Bourgogne, Koopmanskloof of Hacienda.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 405 kcal |
vet | 30 gram |
verzadigd vet | 6 gram |
koolhydraten | 4 gram |
eiwit | 27 gram |
VM10773