voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
recepten Zalm met venkel en spinazie

Zalm met venkel en spinazie

ingredi├źnten

50 gram boter

2 venkelknollen

200 gram zongedroogde tomaatjes

4 zalmfilets

200 gram spinazie

1 bosje basilicum

1 citroen


  • 1 Verhit de boter en bak hierin de venkel circa 7 minuten op een hoge stand. Voeg de tomaatjes toe en roer goed.
  • 2 Voeg de zalmfilets toe, zet de warmtebron lager en bak afgedekt circa 12 minuten. Neem de vis uit de pan, voeg de spinazie en basilicum toe en bak 2 minuten.
  • 3 Voeg het citroensap toe, leg de zalmfilets terug in de pan en verwarm nog 3 minuten.

bereidingstip

Dit recept is lekker met pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 530 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 35 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier