voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Zalm met venkel en spinazie

Zalm met venkel en spinazie

ingredi├źnten

50 gram boter

2 venkelknollen

200 gram zongedroogde tomaatjes

4 zalmfilets

200 gram spinazie

1 bosje basilicum

1 citroen


  • 1 Verhit de boter en bak hierin de venkel circa 7 minuten op een hoge stand. Voeg de tomaatjes toe en roer goed.
  • 2 Voeg de zalmfilets toe, zet de warmtebron lager en bak afgedekt circa 12 minuten. Neem de vis uit de pan, voeg de spinazie en basilicum toe en bak 2 minuten.
  • 3 Voeg het citroensap toe, leg de zalmfilets terug in de pan en verwarm nog 3 minuten.

bereidingstip

Dit recept is lekker met pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 530 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 35 gram