voor 10:00 besteld vandaag in huis

6 personen
gemiddeld
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Zalmdip met gebakken kappertjes en grissini

Zalmdip met gebakken kappertjes en grissini

ingredi├źnten

500 gram volle kwark

200 gram gerookte zalm

1 citroen

8 zoetzure augurkjes

4 eetlepels peterselie

3 eetlepels olijfolie

3 eetlepels kappertjes

1 pak soepstengel


benodigdheden

schone theedoek

  • 1 Meng de uitgelekte kwark met de zalm, citroenrasp, -sap, augurk en peterselie.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de kappertjes in circa 5 minuten krokant.
  • 3 Roer de kappertjes door de zalmdip en serveer met de soepstengels.

wijnadvies

Zalm en Sensas Chardonnay: allebei vol van smaak met een klein vetje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 310 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 20 gram
eiwit 16 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier