voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
recepten Zalmsoep

Zalmsoep

ingredi├źnten

1 sjalot

1 teentje knoflook

1 eetlepel olijfolie

400 milliliter groentebouillon

400 milliliter visbouillon

50 milliliter kookroom

50 milliliter witte wijn

2 tomaten

200 gram rode zalm

1 lente-/bosui


  • 1 Fruit het sjalotje en de knoflook in de olie.
  • 2 Voeg de bouillon, kookroom, wijn, tomaten en 3/4 van de zalm toe en verwarm zonder te koken.
  • 3 Pureer de soep en serveer deze met de rest van de zalm en de lente-ui in glaasjes of kommetjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 145 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 12 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier