voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
Recepten Zalmsoep

Zalmsoep

ingredi├źnten

1 sjalot

1 teentje knoflook

1 eetlepel olijfolie

400 milliliter groentebouillon

400 milliliter visbouillon

50 milliliter kookroom

50 milliliter witte wijn

2 tomaten

200 gram rode zalm

1 lente-/bosui


  • 1 Fruit het sjalotje en de knoflook in de olie.
  • 2 Voeg de bouillon, kookroom, wijn, tomaten en 3/4 van de zalm toe en verwarm zonder te koken.
  • 3 Pureer de soep en serveer deze met de rest van de zalm en de lente-ui in glaasjes of kommetjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 145 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 12 gram