voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, voorgerecht
recepten Zalmsoep met paksoi

Zalmsoep met paksoi

ingredi├źnten

750 milliliter visbouillon van tablet

1 envelopje saffraan

200 milliliter kookroom

100 gram paksoi

2 eetlepels witte wijn

2 eetlepels droge sherry

150 gram gerookte zalm


  • 1 Verwarm de bouillon met de saffraan en kook zachtjes 3 minuten.
  • 2 Voeg de kookroom en paksoi toe en verwarm circa 3 minuten tegen de kook aan. Roer de wijn erdoor.
  • 3 Verdeel de zalm over borden of kommen en schep de bouillon erop. .
  • 4 Lekker met geroosterd brood


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 190 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 10 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier