voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Zalmvlinders met honing-mosterdsaus

Zalmvlinders met honing-mosterdsaus

ingrediënten

4 plakjes diepvriesbladerdeeg

150 gram gerookte zalm

1 flesje honing-mosterddressing


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaar en prik ze hier en daar in met een vork. Leg de gerookte zalm erop.
  • 3 Rol van twee kanten de zijkanten van het deeg met de zalm naar elkaar toe tot op de helft. Zet circa 30 minuten in de diepvries.
  • 4 Snijd de rollen in plakken en leg ze op de bakplaat. Bestrijk met de dressing.
  • 5 Bak de vlinders in het midden van de oven in 12 minuten goudbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram