online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Zeevruchten in Italiaanse kruiden-roomsaus

Zeevruchten in Italiaanse kruiden-roomsaus

ingrediënten

500 gram zeevruchtencocktails

2 eetlepels citroensap

400 gram tagliatelle

3 eetlepels olijfolie

2 vleestomaten

2 sjalotjes

1 ui

1 teentje knoflook

2 eetlepels verse Italiaanse kruiden

2 theelepels gedroogde italiaanse kruiden

200 milliliter kookroom

200 crème fraîche


  • 1 Besprenkel de zeevruchten met citroensap en laat dit even intrekken. Dep ze daarna droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper.
  • 2 Kook de tagliatelle beetgaar gedurende 6 minuten.
  • 3 Verhit de olie in een wok en voeg de zeevruchten toe. Bak de vis al omscheppend 2 minuten.
  • 4 Voeg de tomatenblokjes, de sjalotjes, knoflook, Italiaanse kruiden en zout naar smaak toe en roerbak 2-3 minuten.
  • 5 Schep de kookroom of crème fraîche erbij en verwarm nog even zonder te koken.


voedingswaarde

energie 665 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 82 gram
eiwit 34 gram