voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Zeevruchten in Italiaanse kruiden-roomsaus

Zeevruchten in Italiaanse kruiden-roomsaus

ingrediënten

500 gram zeevruchtencocktails

2 eetlepels citroensap

400 gram tagliatelle

3 eetlepels olijfolie

2 vleestomaten

2 sjalotjes

1 ui

1 teentje knoflook

2 eetlepels verse Italiaanse kruiden

2 theelepels gedroogde italiaanse kruiden

200 milliliter kookroom

200 crème fraîche


  • 1 Besprenkel de zeevruchten met citroensap en laat dit even intrekken. Dep ze daarna droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper.
  • 2 Kook de tagliatelle beetgaar gedurende 6 minuten.
  • 3 Verhit de olie in een wok en voeg de zeevruchten toe. Bak de vis al omscheppend 2 minuten.
  • 4 Voeg de tomatenblokjes, de sjalotjes, knoflook, Italiaanse kruiden en zout naar smaak toe en roerbak 2-3 minuten.
  • 5 Schep de kookroom of crème fraîche erbij en verwarm nog even zonder te koken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 82 gram
eiwit 34 gram