online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
35 min.
bijgerecht, hoofdgerecht
Recepten Zoete-aardappelburger met balsamico-ui en geitenkaas

Zoete-aardappelburger met balsamico-ui en geitenkaas

ingredi├źnten

500 gram zoete aardappels

2 teentjes knoflook

1 eetlepel oregano

2 theelepels komijnpoeder (djinten)

2 eieren

200 gram zachte geitenkaas

2 eetlepels paneermeel

4 eetlepels zonnebloemolie

1 rode ui

2 eetlepels balsamicoazijn

4 hamburgerbroodjes

75 gram rucola


  • 1 Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie op middelhoge stand en bak hierin de burgers in 7-8 minuten rondom goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin rode ui met de balsamicoazijn in 9-10 minuten zacht.
  • 2 Gril de hamburgerbroodjes op de snijkant. Beleg de broodjes met de rucola, de zoete-aardappelburgers, balsamico-uien en de rest van de geitenkaas.


voedingswaarde

energie 550 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 21 gram