voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch
Recepten Zoete honingomelet met geitenkaas

Zoete honingomelet met geitenkaas

ingrediënten

6 eieren

3 eetlepels vloeibare honing

100 gram crème fraîche

100 gram mascarpone

1 eetlepel boter

1 eetlepel vloeibaar bakproduct

150 gram zachte geitenkaas

20 gram amandelschaafsel


  • 1 Klop de eidooiers romig en glad met een snufje zout, de honing en crème fraîche.
  • 2 Klop de eiwitten stijf met een snuf zout en schep ze rustig door het dooiermengsel.
  • 3 Verhit de boter in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Giet het eimengsel erin en laat met een deksel op de pan in circa 5 minuten garen op de laagste stand.
  • 4 Keer de omelet om met behulp van het deksel of een groot bord en bak ook de andere kant nog een paar minuten zachtjes.
  • 5 Verdeel de geitenkaas en amandelen over de omelet en vouw deze eventueel dubbel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 385 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 11 gram
eiwit 18 gram