online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
Recepten Zoetzuur van bloemkool

Zoetzuur van bloemkool

ingredi├źnten

400 gram bloemkolen

300 milliliter blanke azijn

150 gram suiker

1 theelepel kurkuma

2 steranijs

kaneelstokje

eetlepel kerrie

1 verse gember


benodigdheden

schone jampot met deksel

  • 1 Blancheer de bloemkoolroosjes 2-3 minuten, giet ze af en houd apart.
  • 2 Verwarm de azijn met 200 ml water en de suiker tot de suiker is opgelost.
  • 3 Voeg de kurkuma (koenjit), steranijs, kaneel, kerrie, gember en de bloemkoolroosjes toe.
  • 4 Schep dit mengsel in schone potten met deksel en bewaar maximaal 3 weken in de koelkast. Lekker bij oosterse gerechten.


voedingswaarde

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier