kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Douwe Egberts koffiepads intens familiepak

Douwe Egberts

7 . 99

54 Stuks

Intens genieten, familiepak voor jouw momenten.

  • Krachtige volle smaak
  • Donker gebrande kwaliteit
  • Perfect voor SENSEO® machines

omschrijving

Intense Koffie Beleving met Douwe Egberts Gloednieuw bij SPAR: de Intens Familiepak van Douwe Egberts. Dit krachtige en volle smaaksegment van koffiepads tilt jouw koffiemoment naar een hoger niveau. Elk pakket bevat 54 zakken met daarin perfect geroosterde Arabica- en Robustabonen. Deze zijn donker gebrand voor een intense en pittige smaak die perfect past bij jouw maaltijd of bij een gezellig tussendoortje. De koffiepads zijn speciaal ontwikkeld voor SENSEO® koffiepadmachines, zodat je gemakkelijk en snel van je koffie kan genieten. Bewaar en gebruik koffiepads De Douwe Egberts Intens Familiepak koffiepads worden geleverd in handige zakjes. Om de versheid van je koffie te garanderen, raden we je aan om de koffiepads op een koele en droge plaats te bewaren, uit de buurt van direct zonlicht. De houdbaarheidsdatum op de verpakking geeft aan hoe lang de zakjes hun maximale smaak behouden. Denk eraan om de koffiepads in een SENSEO® koffiepadmachine te plaatsen om te kunnen genieten van de rijke smaak van deze koffie. Meer over koffiepads Mocht je eens wat anders willen dan de Douwe Egberts Intens Familiepak, dan hebben we bij SPAR ook nog andere koffiepads in het assortiment! Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een lichtere branding voor een mildere smaak. Verder voegen we geen andere ingrediënten toe aan onze koffiepads: het zijn puur gemalen koffiebonen van hoge kwaliteit. Hierdoor passen ze perfect bij een breed scala aan gerechten. Proef ze eens bij je favoriete ontbijtgranen of toast, of zelfs bij een stukje donkere chocolade voor een unieke harmonie van smaken. Bij SPAR vind je altijd wel iets om jouw koffiemoment bijzonder te maken.
  • GEMALEN KOFFIE IN PADS
  • Deze koffie is verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht
54 Stuks

bewaren

De koffie smaakt het beste 2-3 weken na opening als je de pads koel en droog bewaart in de dichtgevouwen, originele verpakking.

gebruik

Drink je koffie lekker warm door je koffiekop(pen) even voor te verwarmen met heet water. Kies de juiste padhouder voor 1 of 2 pads en gebruik altijd vers water. Vergeet trouwens ook niet om je koffie

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW

Douwe Egberts koffiepads intens familiepak
7 . 99
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst