kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spa Frisdrank peach pear

Spa

2 . 55

1.25 Liter

Geniet frisheid van perzik en peer bij SPAR!

  • Perzik en peer genot
  • Ideaal verfrissend koud
  • Zonder prik, vol smaak

omschrijving

Fruitig Bubbeltje van plezier: SPA Peach Pear Frisdrank Bereid je voor om je smaakpapillen te wekken met de lekkere SPA Peach Pear frisdrank. Deze heerlijke fruitlimonade, op smaak gebracht met de subtiele smaken van perzik en peer, is precies wat je nodig hebt voor een moment van puur genot. De fles van 1,25 liter is ideaal om te delen tijdens een gezellige borrel. Dankzij de A-Merk codering van SPA, is deze koolzuurvrije drank van topkwaliteit. Het beste van alles is dat het koud het lekkerste is, perfect voor een verfrissend drankje op een warme dag. Bewaar en gebruik SPA Peach Pear Frisdrank Voor optimaal genot, is het het beste om je SPA Peach Pear frisdrank gekoeld te bewaren. De smaken van perzik en peer komen dan het best tot hun recht. Bewaar de fles niet langer dan een dag of twee na opening in de koelkast om de versheid en smaak te behouden. En vergeet niet, deze fruitige dorstlesser is koud het lekkerst, dus schenk een glas in direct uit de koelkast voor maximale verfrissing. Meer over SPA Peach Pear Frisdrank Op zoek naar alternatieven voor deze fruitlimonade? SPAR heeft een breed assortiment aan heerlijke frisdranken en sappen, bezoek jouw lokale SPAR om alle smaakvariaties te ontdekken. Als je een liefhebber bent van perziken en peren, maar op zoek bent naar iets anders, probeer dan eens onze andere dranken met deze smaken. En als je deze SPA Peach Pear frisdrank als mixer wilt gebruiken voor een verfrissende cocktail, probeer het dan eens te mengen met een beetje gin of wodka voor een volwassen twist. Maak je borrel compleet met wat lekkere borrelhapjes, zoals kaas, noten of olijven. Het is het perfecte drankje voor een gezellige avond met vrienden en familie.
  • Vruchtenfrisdrank met suiker en zoetstof (steviolglycosiden uit stevia)
inhoud en gewicht
1.25 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Natuurlijk mineraalwater 87,3% (bron: Reine), vruchtensappen uit concentraat 10,0% (appel, citroen, perzik 1,0%, peer 1,0%, acerola), suiker, natuurlijke aroma's, concentraten (appel, saffloer, citroen), zoetstof (steviolglycosiden uit stevia), stabilisator (arabische gom).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 2.9

Koolhydraten waarvan suikers 2.5

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Ten minste houdbaar tot einde: zie fles. Na opening 3 dagen houdbaar. Bewaar uit de zon, in een nette, droge, koele en geurloze omgeving.

contactgegevens

SPADEL NEDERLAND B.V.

Spa Frisdrank peach pear
2 . 55